Ettevõtted loobuvad kaardimaksetest lisakulude tõttu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sularaha on ettevõtjale soodsam kui kaart
Sularaha on ettevõtjale soodsam kui kaart Foto: Peeter Langovits

Vaatamata sellele, et kaardimaksed on pankade sõnul muutunud üha odavamaks, on mõned ettevõtjad sellest võimalusest loobunud.

Reval Spordis ei saa kohapeal kaardiga maksta, kuna see on ettevõtte raamatupidaja Anne Partasjuki sõnul liiga kulukas. Kui inimene sularahas arveldada ei soovi, võib ta Partasjuki sõnul tasuda ka ülekandega.

Sellega, et kaadimaksed on kulukad, nõustus ka Sütiste ilusalongi üks omanike Getlin Freirik. Kui kaardimaksed muutuksid kohustuslikuks, siis Freiriki sõnul tuleks tõsta ka salongi teenuste hindu.

Coca Cola Plaza linastusjuhi Rein Palosaare sõnul ei saa filmi vaatamise eest kohapeal kaardiga maksta, kuna inimesed tulevad enamasti kinno viimasel minutil ning kui üks kaart läbi ei lähe, seisab terve järjekord selle taga.

«Võib tekkida olukord, kus filmi alguseni on 10 minutit aega ning pileteid müüa ei ole võimalik, sest ühe inimese kaart tõrgub,» sõnas Palosaar.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles