Millised kuus omadust ühendavad suurt osa maailma miljardäridest?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Donald Trump
Donald Trump Foto: SCANPIX

Hinnavõrdlusportaal GoCompare analüüsis Forbesi poolt vahemikus 1996-2015 kogutud andmeid ning tõi välja kuus huvitavat omadust, mis ühendavad suurt osa maailma miljardäridest.

Nad on abielus

88 protsenti maailma miljardäridest on abielus.

Neil on lapsed

Ainult 21 protsenti miljardäridest on lastetud. Seejuures on 25 protsendil miljardäridest neli last ning 17 protsendil viis või rohkem last. Viimatinimetatute hulka kuulub näiteks ka USA presidendikandidaat Donald Trump.

Nad on kõrgharitud

Kuigi ka maailma rikkaimate inimeste hulgas on inimesi, kes on ülikooli pooleli jätnud või pole seal kunagi õppinudki (näiteks Bill Gates, Mark Zuckerberg ja Richard Branson) on 77 protsendil miljardäridest siiski vähemalt bakalaureusekraad.

Neil on juuksed

Kuigi maailmas elavast 1826 miljardärist on vaid 197 naissoost ning miljardäride keskmine vanus kipub jääma keskikka, pole kiilaspäisus ülirikaste seas eriti levinud. Vaid 21 protsenti maailma miljardäridest on kiilaspead või kiilaspäisusele kalduvad.

Nad ei kanna prille

Vaid 41 protsenti maailma miljardäridest on prillikandjad.

Suurim osa neist on sündinud Veevalaja tähtkujus

12,5 protsenti maailma miljardäridest on sündinud 21. jaanuari ja 19. veebruari vahel ehk Veevalaja tähtkujus (näiteks ka tuntud USA meelelahutusettevõtja Oprah Winfrey), samas kui 21. juuni ja 22. juuli vahel ehk Vähi tähtkujus sündinuid on vaid 5,9 protsenti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles