Haldur müüb Indrek Pertelsoni maja ja osalusi firmades

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Pertelson
Indrek Pertelson Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Pankrotihaldur pani 4 miljoni kroonise alghinnaga müüki Indrek Pertelsoni Paldiski maanteel asuva eramaja. Lisaks on müügis osalused ettevõtetes ja ühes sihtasutuses.

Majale on seatud kokku kaheksa hüpoteeki. Oma osa tahavad saada Nordea Pank (7,47 miljonit), Vain ja Partnerid (0,2 miljonit) ja Hans H. Luigele kuuluv HHL Rühm (3,7 miljonit krooni).

Elamu on ühisomandis Evelin Puusepaga.

Ametlike teadaannete kohaselt pole võlgnik avaldanud lahus-või ühisvara osa abikaasaga, maa on lahusvara, laenud on Nordea Pangast võetud võlgniku nimel ja abikaasa on laenu ja hüpoteegiseadmise ning sundmüügi heaks kiitnud, halduri poolt arvatud pankrotivara hulka.

Lisaks müüakse Pertelsoni osalused ettevõtetes:

ITM Haabresti OÜ võlgniku osaku alghind 32 000 krooni. Äriühing omab hoonestusõigust 99 aastaks kaasomandis AS Eesti Talleksiga kinnistu, asukohaga Rannamõisa tee 3, 3e, 3f, 3h. Hoonestusõigusele on seatud käsutamise keelumärge AS Eesti Talleks kasuks. Haldurile teadaolevalt majandustegevus puudub, AS Eesti Talleks nõue ITM Haabresti OÜ vastu 1 469 000 krooni.

OÜ Sentimento), võlgniku osaku alghind 26 800 krooni;

OÜ Judomedia Productions, võlgniku osaku alghind 32 000 krooni;

SA Indreku ja Aleksei Judo Arengufond, võlgniku osamaks 2000 krooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles