Hinrikus: soovi korral võiksime järgmisel kuul kasumis olla

Kadri Hansalu
, majandustoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TransferWise'i juht Taavet Hinrikus tunneb enim rõõmu sellest, et regionaalsest ettevõttest sai tänavu globaalse haardega firma.
TransferWise'i juht Taavet Hinrikus tunneb enim rõõmu sellest, et regionaalsest ettevõttest sai tänavu globaalse haardega firma. Foto: Mihkel Maripuu

Seda, et TransferWise’il jätkub ideid, näitas ka eilne uudis ettevõtte uuest ärisuunast. Nimelt hakkab pikka aega pankade valuutavahetuse teenustasude kirumist oma turunduse peasõnumina kasutanud TransferWise pankadega hoopis koostööd tegema ning esimese pääsukesena saab uuest aastast nende rahvusvahelisi välisvaluutas ülekandeid teha otse LHV mobiilipangast.

Kas pankadega koostöö alustamine ei pruugi tähenda teie enda äri lõppu? Olete ju kogu aeg ennast pankadele vastandanud.

Üldsegi mitte. Me ei võitle ju pankade vastu, vaid puuduliku läbipaistvuse ja ebaõigluse vastu finantssektoris. Kliendid peavad olema teadlikud, mille eest ja kui palju nad maksavad. LHV on avatud innovatsioonile ja huvitatud sellest, et oma klientidele head teenust pakkuda. Oleks ju tore, kui kõik pangad sellised oleksid?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles