Tallinki aktsiatega toimusid reedel suurtehingud

Tõnis Oja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinki suuromanikud KALEV JÄRVELILL, AIN HANSCHMIDT, TOIVO NINNAS ja ENN PANT.
Tallinki suuromanikud KALEV JÄRVELILL, AIN HANSCHMIDT, TOIVO NINNAS ja ENN PANT. Foto: SCANPIX

Tallinki suuromanik Infortar ostis reedel börsivälise tehinguga 13,5 miljonit Tallinki aktsiat, mis moodustab kaks protsenti ettevõtte aktsiatest, selgub finantsinspektsiooni andmetes.

Tehingu hinnaks oli 0,74 eurot väärtpaber, mis teeb selle koguhinnaks 10 miljonit eurot. Tehingu hind oli 14 protsenti turuhinnast madalam. Tallinki aktsia reedene börsihind oli 0,816 eurot ning hinnavahemik terve börsipäeva jooksul 0,8 kuni 0,824 eurot.

Kolm aastat tagasi, 2012. aasta detsembris müüs infortar börsivälise tehingu käigus 28,3 miljonit Tallinki aktsiat Baltic Cruises nimelisele ettevõttele. Baltic Cruises on Infortari järel suuruselt teine Tallinki aktsionär.

Eesti Väärtpaberikeskuse andmetel vahetas reedel viie börsivälise tehinguga kokku 50 miljonit Tallinki aktsiat, mis moodustab 7,4 protsenti laevakompanii aktsiatest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles