Tallinna Sadama juhikandidaatide ring laienes

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna sadam
Tallinna sadam Foto: SCANPIX

Kuigi novembri lõpus oli Tallinna Sadama juhatuse esimehe konkursil sõelale jäänud kolm kandidaati, otsustas nõukogu tuua konkursile veel viis kandidaati; kokku soovib praeguse seisuga saada ettevõtte juhiks kaheksa inimest.

«Tõsi ta on, et meie isikute ring, kellega me veel arutame ja kelle seast juhti valime, on nüüd laienenud,» ütles Tallinna Sadama nõukogu esimees Aare Tark BNSile. Eelmisel nõukogu koosolekul novembri lõpus kohtus nõukogu kolme kandidaadiga, kelle seast võitja selguma pidi.

Küsimuse peale, kas konkursi venimine tuleneb sellest, et nõukogu jäi kolme inimese valikul eri arvamusele või polnud seal piisavalt pädevaid kandidaate, vastas Tark, et eelkõige tahab nõukogu parimat otsust teha. «Ei saa seda küll öelda, et nõukogu oleks teravalt eri meelele jäänud või et eelmisena sõelale jäänud kolme inimese seas poleks häid kandidaate olnud.»

Targa sõnul oli viie täiendava kandidaadi lisandumine personaliotsingufirma AMROP otsus. «Ja alati on hea, kui on täiendav varu. Ühe-kahe inimese seas võib kõikumisi tulla, kes näiteks mingil põhjusel alt ära kaovad.»

Tark ütles, et Tallinna Sadama nõukogu kohtub käesoleva nädala reedel. «On täitsa võimalik, et reedel valimegi võitja välja. Samas ei saa seda kindlalt öelda, kas jõuame nõukoguga selle otsuseni või mitte. Ega liiga üle jala ei tasuks neid otsuseid teha,» rääkis Tark.

Tallinna Sadama nõukokku kuuluvad Aare Tark, Urmas Kaarlep, Mart Luik, Üllar Jaaksoo, Merike Saks ja Agris Peedu.

Tallinna Sadama eelmine nõukogu tegi eesotseas endise esimehe Remo Holsmeriga augusti lõpus ettepaneku oma tagasi kutsumiseks ja uue nõukogu ametisse nimetamiseks seoses Tallinna Sadama endiste juhtide Ain Kaljuranna ja Allan Kiili altkäemaksuvõtmise kahtlusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles