Facebooki ärijuht: oleme huvitatud ehitaja tüüpi töötajatest

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Facebooki ärijuht Sheryl Sandberg
Facebooki ärijuht Sheryl Sandberg Foto: JUSTIN SULLIVAN/AFP

Sotsiaalvõrgustiku Facebook ärijuht Sheryl Sandberg selgitas hiljuti portaalis Quora antud intervjuus, et ettevõte on huvitatud vaid nende inimeste palkamisest, kes suudavad anda panuse sotsiaalvõrgustiku kiireks edasi arendamiseks.

«Facebook palkab ehitajaid,» ütles ta. «Me usume, et me oleme oma Facebooki rännakul läbinud vaid ühe protsendi kogu teekonnast, seega soovime me inimesi, kes suudavad aidata meil ehitada tulevikku suunatud tehnoloogiat, tooteid ja äri.»

Sandberg selgitas, et palkamisotsuste juures ei ole kõige olulisem inimese taust või oskused.

«Nagu mu sõber, Instagrami ärijuht Marne Levine ütleb – me palkame atleete ning seejärel treenime nad võimalikult mitmekülgseks,» selgitas ta maailma populaarseima internetipõhise sotsiaalvõrgustiku personalifilosoofiat.

«Me otsime inimesi, kellel on olemas kindlad, meie ettevõtte suurema missiooni jaoks olulised omadused. Nad peavad olema avatud, võimalikult suurele mõjule ja läbilöögile keskendunud ning võimelised kiirelt tegutsema,» ütles Facebooki ärijuht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles