E-teenustest kiideti nii netipanku kui Eesti Loto mängukeskkonda

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Loto mängukeskkond.
Eesti Loto mängukeskkond. Foto: Priit Simson.

Eesti arvutikasutajad on 1. novembril alanud hea e-teenuse kuu raames kiitnud 35 e-lahendust erinevatest valdkondadest.


«Kuna Eestis on täna paljuski valdav e-eluviis, siis vajavad sarnaselt hea teeninduse kuuga oma kuud ka head e-teenused, mis lubavad meil igapäevaseid asju ajada kodust lahkumata, laiendavad silmaringi või lahutavad hoopis meelt,» selgitas majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi riigi infosüsteemide osakonna juhataja Margus Püüa

«Sageli leiab laialt kõlapinda üksnes negatiivne kogemus ning häid asju peetakse niivõrd loomulikuks, et neid pole mõtet isegi Facebookis seinale kirjutada.

Seetõttu väärivad sarnaselt headele teenindajatele kiitmist ja tunnustust ka meie mugavad ja innovatiivsed e-abimehed.»

Kahe nädalaga on veebilehe www.e-konkurss.net vahendusel internetikasutajatelt mitmel korral kiitust teeninud Riigiportaal eesti.ee, Swedbanki ja SEB netipangad, sooduspakkumiste keskkond Deal24, korteriühistutele mõeldud veebipõhine tarkvara korteriyhistu.net, eestlaste loodud majandustarkvara Erply ja Piletilevi piletiostukeskkond. 

E-riigi lahendustest on veel tunnustatud 18 minutiga uue firma loomise maailmarekordi püstitanud Ettevõtlusportaali, maa-ameti kaardiserverit ja mobiil-ID-d ning e-meditsiini valdkonnast Ida-Tallinna Keskhaigla patsiendiportaali i-patsient ja meditsiiniportaali arst.ee. 

E-äri lahendustest märgiti ära iseõppivat tööaja arvestussüsteemi Toggl, Tallinki, Estonian Airi, Saaremaa Laevakompanii ja Väinamere liinide veebipõhiseid broneerimissüsteeme, äritarkvara Next, online konsultatsioonkeskkonda Tutoruno, küsitluskeskkonda AT-Survey, elektroonseid trükiseid pakkuvat ePaberit, Piletimaailma ja pilet.ee müügikeskkondi, personaalse teenuspaketi kokkupanekut võimaldavat Starman Starti, Kummimehe rehvivahetuse broneerimissüsteemi, päevapakkumisi vahendavat Cherry.ee-d, projekti- ja ressursihaldustarkvara Ganttic, Eesti Energia iseteenindust ning If Kindlustuse e-bürood.

Hariduse vallas toodi esile Eesti e-Ülikooli keskkonda ning vaba aja veetmise osas mereinfot koondavat Surfpaperit, ERRi suusaportaali ja Eesti Loto mängukeskkonda.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles