Rimi lubab tänu suurinvesteeringule hindu langetada

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rimi toidukauplus.
Rimi toidukauplus. Foto: Andres Haabu

Rimi Eesti sõnul parandab emafirma ICA 75 miljoni euro suurune investeering Läti Rimi kesklao arendamisse kogu Baltikumi tarneahelt, mis aitab vähendada logistikakulusid ja võimaldab Eestis poeketil soodsamaid hindu pakkuda.

«ICA investeering Rimi kesklao arendamisse parandab kindlasti kogu Baltikumi tarneahelat, mille tulemusel logistikakulud vähenevad. See omakorda võimaldab meil pakkuda veel paremaid hindu Eesti turul. Suurendamisele minevast Riia kesklaost tuleb suur osa ka Eesti kauplustesse imporditavate toodetest,» ütles Rimi Eesti Food tegevdirektor Anders Torell BNS-ile.

ICA Group teatas reedel, et investeerib järgmise kolme aasta jooksul Riias paikneva Baltimaade Rimi laohoonete rajamisse 64 miljonit eurot ja kontoripindade loomiseks 11 miljonit eurot.

ICA sõnul vajab Baltimaade keskladu investeeringuid, kuna praegu on need vananenud. «Teeme investeeringud ruumide moderniseerimiseks ja tänapäevaste tingimuste loomiseks. Samuti on meil seal ruumi juurde vaja,» teatas ICA pressiteates.

Rimi Eesti Food AS kauplused kuuluvad Rootsi kapitalil põhineva Rimi Baltic AB kaupluste hulka, mille ainuomanikuks on ICA Groupile kuuluv ICA Baltic AB.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles