Video: George Clooney osaleb taas Nestlé`i jõulureklaamis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reklaam filmiti Itaalias Milaanos, sealse triumfikaare lähistel
Reklaam filmiti Itaalias Milaanos, sealse triumfikaare lähistel Foto: SCANPIX

USA filminäitleja Clooney (49) astub uusimas Nespresso reklaamklipis üles koos John Malkovichiga (56), kes etendab Jumalat.

Kõnealune reklaamklipp jätkab süžeeliselt Nespresso eelmise aasta reklaami, kus George Clooney, ostnuna just espressomasina, jääb klaveri alla, mistõttu tuleb tal John Malkovichi mängitud Jumalale loovutada äsjane ost uue võimaluse eest maiset elu jätkata. Vikerraadios varahommikuti esinev kristlik jutlustaja kasutas hiljuti seda reklaami näitena tarbimisühiskonnas väidetavalt levinud ostetavuse ja müüdavuse kohta.

Tänavuses reklaamis tuleb Clooneyl loovutada taksojuhina esinevale Malkovichile kõik äsjaostetud Nespresso kohvikapslid, sest nagu ütleb Malkovich, on need «seal üleval» otsa lõppenud. Nagu mainitud videotost saab allpool vaadata, on kapslid iseloomulik detail Nespresso jookide valmistamisel. Clooney on mänginud peaosa kokku ligi kümnes Nespresso telereklaamis.

Reklaamklipp on osa Nespresso jõulukampaaniast, mis kasutab kanalitena televisooni, telesaadete tellimiskeskkondi, veebiportaale, üleriigilisi trükiväljaandeid ja outdoor`i, kirjutab marketingweek.co.uk.

Veebikeskkondade valikusse kuuluvad näiteks moeajakiri Vogue, ajaleht Daily Telegraph  ja lennukompanii British Airways. Kampaania eesmärgiks on ettevõte nimetanud bränditeadlikkuse tõstmise.

Reklaamklipi on tootnud reklaamiagentuuri McCann´i Pariisi kontor ja selle on lavastanud filmirežissöör Robert Rodriguez («Ehast koiduni», «Machete»).

Nespresso on üks Nestlé brändidest. Nestlé on Šveitsis asutatud maailma suurim pakendatud toitu müüv ettevõte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles