Tallinna börs: börs ei sekku ettevõtete ärilistesse otsustesse

Tõnis Oja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna börs. Ott Raidla.
Tallinna börs. Ott Raidla. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Juhi valik on ettevõtte omanike (ja/või nõukogu) ülesanne ja börs ei sekku kuidagi ettevõtete ärilistesse otsustesse ja meil ei ole põhjust, õigust ja teadmist seda kuidagi kommenteerida, vastas Tallinna börs Postimehe kommentaaripalvele täna ilmunud artikli kohta Silvano FG uue juhist.

«Meie jälgime, et ettevõtted järgiks börsi reglemendist tulenevaid nõudeid,» selgitas Nasdaq Tallinna kommunikatsiooni- ja turundusjuht Ott Raidla. «Kui börsiettevõtte juhatuse või nõukogu liikmeks valitakse või määratakse uus isik, peab ettevõte reglemendist tulenevalt avalikustama nimetatud isiku viimase kolme aasta ametikäigu lühikirjelduse, kuuluvuse äriühingute juhtorganitesse ning teabe nimetatud isikule kuuluvate emitendi hääleõigusega aktsiate arvu kohta,» lisas ta.

Postimees kirjutas täna, et Silvano FG uus juht Jarek Särgava on tuntud peamiselt ettevõtete likvideerijana ning suurem osa ettevõtetest, kus ta juhatuse liige on olnud, on tänaseks pankrotis või likvideeritud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles