Mündilaupäev tõi Swedbanki kontoritesse palju peresid

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mündiautomaat.
Mündiautomaat. Foto: SCANPIX

Swedbanki kontorites toimuv mündilaupäev on vaatamata vihmasele ilmale toonud panka kroonimünte kontole kandma palju lastega peresid, teatas panga pressiesindaja.

Swedbanki europrogrammi koordinaator Hanno Hussari sõnul võib tänase päeva juba kordaläinuks lugeda. «Olen täna suhelnud üle Eesti kontorijuhatajatega ning küsisin, et kuidas päev on alanud ja tagasiside on siiani olnud väga positiivne. Kliente on tavapärasest oluliselt rohkem, palju on peresid lastega, kes tulevad hoiupõrsastega ning lapsed on vägagi õnnelikud ja põnevil. Siiani pole ühtegi suuremat muret olnud ning kliendid on ka aru saanud, miks järjekorrad tekivad,» märkis Hussar.

«Pisut muret teeb venekeelse elanikkonna vähene osavõtt sellest kampaaniast. Täna näeme selgelt, et enamik münte ära toovad kliendid on eestlased, vene segment on alustanud pisut tagasihoidlikumalt,» sõnas Hussar. «Täna panka toodud müntide täpne statistika selgub õhtuks, eilse õhtu seisuga oli Swedbanki toodud üle 63 tonni münte.»

Swedbankil on täna avatud kokku tavapärased 40 kontorit, millest siis 33-s on olemas iseteenindav mündimasin ning just neis kontorites on täna tavapärasest rohkem teenindajaid, kes aitavad inimestel münte vahetada ning jagavad eurole ülemineku teemal infot.

Kroonimüntide vahetamine on osa eurole ülemineku ettevalmistustest. Kõik eraisikud saavad 1. oktoobrist 2010 kuni 30. juunini 2011 kõikides sularahateenuseid osutavates pangakontorites tasuta krooni münte kontole kanda või paberrahaks vahetada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles