Eesti Meedia ostab Rosimannuse osalusega muusikatelekanali Seitse

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Meedia logo
Eesti Meedia logo Foto: Eesti Meedia

Meediakontsern Eesti Meedia soovib omandada osaliselt Rain Rosimannuse omanduses oleva muusikakanalit Seitse haldava ettevõtte Õhk ja Päike OÜ; tehingu jõustumine nõuab konkurentsiameti heakskiitu.

Koondumise peamine põhjus on Eesti Meedia soov täiendada oma portfellis olevat telekanalite valikut tasulise spetsialiseeritud muusikakanaliga, selgub koondumise kokkuvõttest, vahendab BNS. 

Praegu kuulub OÜ-s Õhk ja Päike valitsev mõju Eversheds Ots & Co vandeadvokaadi Tarmo Repi ettevõttele Sevenhead. Tehingut nõustab sama advokaadibüroo. Vähemosalus on muuhulgas ka Rain Rosimannuse osaühingul Väädi.

Telekanal Seitse on tasuline muusikasaadetele spetsialiseerunud telekanal. Õhk ja Päike teine tütarettevõte Meediamaakler OÜ tegeleb reklaami vahendamisega samale telekanalile.

Eesti Meedia kontserni kuuluvad telekanalitest praegu vabalevis olev Kanal 2 ning tingimusjuurdepääsuga Kanal 11 ja Kanal 12.

Eesti Meedia omanik on läbi investeerimisettevõtte Up Invest ravimiettevõtja Margus Linnamäe. Tema omanduses on muuhulgas ka uudisteagentuur BNS.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles