Tallinna Sadam leidis Väinamere parvlaevafirma juhi Eesti Postist

Aivar Õepa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaido Padar.
Kaido Padar. Foto: Peeter Langovits

Tallinna Sadama tütarfirma, uusi Hiiu- ja Saaremaa parvlaevu majandava TS Laevad OÜ juhatuse esimeheks saab alates 9. detsembrist Kaido Padar, kes viimased kaheksa aastat on töötanud eri ametikohtadel Eesti Postis.

«TS Laevade juhikonkursi eesmärk oli leida inimene, kes rajab äritegevust alustava organisatsiooni, mis on valmis Eesti suursaarte ja mandri vahelise parvlaevaliikluse alustamiseks järgmisel sügisel,» kommenteeris Tallinna Sadama juhatuse esimees Marko Raid koostöös personaliotsingufirmaga Amrop korraldatud värbamiskonkurssi.

 «Kaido Padari näol liitub TS Laevadega inimene, kellel on aastatepikkune juhtimiskogemus Eesti ühest suuremast, mitme tuhande töötaja ning sadade tuhandete klientidega logistikaettevõttest,» märkis Raid ettevõtte pressiteate vahendusel.

 Padari sõnul näeb ta oma esmase eesmärgina alustada TS Laevad OÜ töötajaskonna komplekteerimisega, et tagada valmisolek parvlaevaliikluse sujuvaks korraldamiseks alates järgmise aasta 1. oktoobrist. «See hõlmab nii laevaperede komplekteerimist kui ka kvaliteetse teenuse osutamiseks vajaliku struktuuri rajamist,» ütles Padar. «Arvestades Kuivastu-Virtsu ning Rohuküla-Heltermaa parvlaevaliinide tähtsust nii saarte elanike kui ka Eesti ühiskonna ja meie külaliste jaoks tervikuna, pean oluliseks kogu ettevalmistusprotsessi maksimaalset avatust.»

 Uue juhatuse esimehe ametissenimetamise kinnitab lähiajal ka TS Laevad OÜ nõukogu. Kaido Padar asub TS Laevad OÜ juhatuse esimehena tööle 9. detsembril.

 Alates 2007. aastast Eesti Postis töötav Kaido Padar on Eesti Posti postiteenuste divisjoni juht. Ta on töötanud ka ettevõtte kommunikatsiooni- ja turundusjuhina ning administratiivdivisjoni juhina. Varasemalt  on Padar töötanud veel Rahvusooperis Estonia, Riigikogus ja Tallinna linnakantseleis. 

TS Laevad OÜ on Tallinna Sadama tütarettevõte, mille eesmärk on parvlaevaliikluse alustamine ning korraldamine Eesti suursaarte (Saaremaa, Hiiumaa) ja mandri vahel alates 1. oktoobrist 2016. Parvlaevaliikluse käivitumisel hakkab ettevõte tööd andma umbes sajale inimesele, sõltuvalt hooajast ning selle prognoositav aastakäive on kuni 30 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles