Magusat arendust Jõhvis varjutab kriminaalasi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga-Tartu-Jõhvi maantee.
Valga-Tartu-Jõhvi maantee. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

EKE Investi omanikud eesotsas Koit Uusi, Endel Palla, Toomas Arumäe jt aktsionäridega, nende äripartner Karl Ader ja Ehituse ABC pikaaegne juht Dmitri Drajev loodavad peagi kopa maasse lüüa Jõhvi südamesse kaubanduskeskuse rajamiseks, kuigi arendust on saatnud mitu tagasilööki.

Arenduse alune Jõhvi magusaim tühermaa asub otse kontserdimaja vastas ning sinna peaks kerkima kaubandus- ja vabaajakeskus koos jäähalli, ujula ja hotelliga spordikompleksiga, vahendab Äripäev

Arendus on aga veninud, kuna projekti endine omanik ja ninamees Allan Mänd nabiti suve hakul kinni ja ta viibib sama arendusega seotud altkäemaksu kahtlustuse tõttu senini vahi all.

Lisaks on selgunud tõsiasi, et lähemal ajal hakatakse ehitama üksnes kompleksi äriliselt ahvatlevamat kaubanduse osa ja spordirajatised jäävad ootama paremaid aegu ning ilmselt ka uusi investoreid.

Jõhvi vallavanem Aivar Surva nentis, et loodab siiski mõlema – nii kauba- kui ka spordikeskuse valmimist.

Loe pikemalt Äripäevast

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles