Eneseabi müüb kui soe sai

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edda Paukson
Edda Paukson Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Alternatiivmeditsiini ja eneseabi raamatud on ülipopulaarsed ning eestlaste lemmikastroloogi Edda Pauksoni sõnul haaravad inimesed meelsamini astroloogiaraamatute järele just enne jõule.

Paukson peab ise juba 27 aastat ettevõtet Luna Radix OÜ, mis möödunud aastal teenis müügitulu 46 000 eurot ja kasumit 35 000 euro jagu, vahendab Äripäev

Eneseabiraamatute sarja "Ellujäämise õpetus" kirjutanud Luule Viilma pärandit veab edasi tema lesk Ülo Viilma, kelle ettevõte Prema OÜ kirjastabki vaid selle sarja raamatuid.

Lisaks vanale kaardiväele on eneseabiturule murdnud ka uusi tegijaid. Üliedukas on ettevõte Mekaks OÜ, mis kuulub raamatute koostajale ja koolitajale Kreet Rosinale. Ta on tehnikaülikooli majandustaustaga ning kõrgemat matemaatikat armastav inimene, kes ometi on enda sõnul elus uue lehekülje keeranud ja püüab keskenduda sellele, mis teeb teda ennast ja teisi inimesi õnnelikumaks ja rahulolevamaks.

Loe pikemalt Äripäevast

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles