Rosimannus väljus Tomingase kütuseärist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rain Rosimannus
Rain Rosimannus Foto: Jaanus Lensmant

Kui alles vähem kui kuu aega tagasi rääkis Rain Rosimannus Äripäevale, et tema ja Arco Vara endise suuromaniku Richard Tomingase asutatud Novus Greenoil alustab majandustegevust esimesel võimalusel, siis nüüdseks on ta ettevõttest väljunud.

Tänavu juulis asutasid Rain Rosimannuse osalusega Happy Hydrocarbons OÜ ja Richard Tomingasele, Kristjan Oleile ning Sven Viidasele kuuluv Novutech OÜ ettevõtte Novus Greenoil OÜ, vahendab Äripäev.

Novus Greenoil pidi hakkama tootma keskkonnasõbralikke emulgeeritud kütuseid ja seda rääkis Rosimannus ise Äripäevale vähem kui kuu aega tagasi oktoobri keskel. Äripäev avaldas oktoobri keskel ka artikli sellest, et Tomingas ja tema äripartnerid Olei ja Viidas segavad lisaks emulsioonkütustele ka diislist ja lisanditest rasket kütteõli, mis on diislikütusele sarnaste omadustega, kuid mille aktsiis on kordades madalam.

Rosimannus ei soovinud kommenteerida enda väljumist Novus Greenoilist, põhjendades seda Äripäeva pahatahtlikkusega. 

Loe pikemalt Äripäevast

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles