Playtechi Eesti juht vahetub

Aivar Õepa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Playtechi uus Eesti juht Ivo Lasn.
Playtechi uus Eesti juht Ivo Lasn. Foto: Rando Kall / Playtech

16. novembrist saab Playtechi Eesti üksuste juhiks lahkuva Kaari Simsoni asemel Ivo Lasn, kes jätkab ka Playtech Retail äriüksuse finantsjuhina.

Simsoni sõnul on Ivo Lasn finantsjuhina osalenud ettevõtte kasvamises mitmekümneinimeselisest kohalikust tiimist kuni mitmes riigis asuva ja mitmest ettevõttest koosneva sadade töötajatega Playtechi äriüksuseni. «Ta on näidanud ennast tugeva ja kindlameelse juhina ning tema pikaajaline ettevõttesisene kogemus on talle andnud väärtuslikud teadmised Playtechist kui rahvusvahelisest ettevõttest, ütles Simson.

«Olen enam kui viis aastat hingega panustanud selleks, et Playtech oleks Eestis hea tööandja ja vastutustundlikult toimetav ettevõte,» lisas Simson. «Lahkun hea tundega, et olen nendes valdkondades andnud oma parima ning nüüd on aeg endale ja perele võimaldada ühist elukogemust välismaal.»

Simson alustas ettevõttes personalidirektorina 2010. aastal ning oli viimased neli aastat Playtechi Eesti juht.

Lasn on lõpetanud Tartu Ülikooli majandusteaduskonna ja töötanud Playtech Retail äriüksuse finantsjuhina 2005. aastast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles