Postimees teeb otseülekande Norra tippjuhi juhtimisseminarilt

Kadri Hansalu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anita Krohn Traaseth
Anita Krohn Traaseth Foto: Agnete Brun

Kolmapäeval, 11. novembril toimub KUMUs juhtimisseminar Norra tippjuhi Anita Krohn Traaseth’iga ning praktiline innovatsiooni töötuba.

Postimees teeb inglisekeelsest seminarist otseülekande, mis kestab 12:00-16:45.

Seminari ettevõtte juhtimisest muutlikel aegadel korraldavad Norra-Eesti Kaubandus-Tööstuskoda (NECC) koostöös Norra Saatkonna, Innovation Norway ning EASiga. Sellega seoses toimub ka praktilise innovatsiooni töötuba, kus ettevõtjatele tutvustatakse kolme lihtsat sammu oma ettevõtte arendamiseks.

Anita Krohn Traaseth on Innovation Norway (Norra vaste Ettevõtluse Arenduse Sihtasutusele) juht, keda on muuhulgas pärjatud selliste tiitlitega nagu «Top 20 Women in Business in Northern Europe», «Top 50 Most Inspiring Women in European Tech» and «Best Female Leader in the IT Industry».

Tema põhiteemadeks on innovatsioon, digitaliseerimine ja järgmise põlvkonna juhtimine. Anita kogemused tippjuhina on lisaks Innovation Norway’le ka sellistes firmades nagu Hewlett-Packard Norway ja Det Norske Veritas GL’is. Anita on oma hariduse saanud Norras BI äriülikoolis, mida ta on täiendanud nii Harvardis kui ka MITis. Tal on personaalne juhtimisblogi ning ta on välja andnud raamatu «Good Enough for the Bastards», mis koheselt Norras bestselleriks sai.

Anita kõnele järgneb innovatsioonitöötuba, kus Norra ja Eesti ärimudeli tippspetsialistid tutvustavad kolme lihtsat sammu mille toel oma ettevõttesse vajalikud uuendused/muudatused ellu tuua. Ärimudeli innovatsiooni tutvustavad Eesti-Norra dialoogis Mart Kikas, EBSi äriinnovatsiooni magistriprogrammi (üks väheseid sellelaadseid programme maailmas) üks autoritest ning Claus Gladyszak, Innovation Norway ärimudeli evangelist, kes on Norra ettevõtteid suunanud tegutsema rohkem kliendikeskselt. 

Seminari ajakava:

12:00 – 13:10      Change Leadership in Changing Times by Anita Krohn Traaseth

13:10 - 14:00       Buffeelõunasöök

14:00 – 16:45      Practical Innovaton Workshop

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles