Kolm nippi tööpäeva positiivsel toonil lõpetamiseks

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolleegi tänamine loob meeldiva töökeskkonna
Kolleegi tänamine loob meeldiva töökeskkonna Foto: PantherMedia

Business Insider vahendab konsultatsioonifirma Robert Half Management Resources kolme soovitust tööpäeva meeldival ja produktiivsel viisil lõpetamiseks.

Loo järgmise päeva tegevuskava

Pühenda iga tööpäeva lõpus mõned minutid sellele, et mõelda läbi oma järgmise päeva plaanid. See nipp aitab sul iga tööpäeva alustada juba eelnevalt paika pandud selgete eesmärkidega ning sa ei pea asjatult aega kulutama varem poolelijäänud tegevuste meelde tuletamisele.

Mõtle sellele, mis läks täna hästi

Enne kontoris tulede kustutamist tuleks analüüsida lõpulejõudnud tööpäeva ja keskenduda positiivsetele arengutele. Muidugi on igas tööpäevas asju, mis ei lähe plaanitult, kuid neile ei tuleks liigselt tähelepanu pöörata. Positiivsete asjade meeldetuletamine turgutab enesekindlust ja tuju ning loob järgmise tööpäeva alguseks hea enesetunde.

Täna kolleegi

Ükskõik, kas tegu oli abiga suure tehingu lõpuleviimisel või lihtsalt kohvi valmistamisega – tänu avaldamine loob positiivse töökeskkonna ning tekitab teistes ning ka sinus endas hea enesetunde.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles