Aasta Taaskasutaja auhinna said ekspordi- ja kaubandusfirmad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnus Lina 31 alustas 2005. aasta juunis tööd ettevõte, mille kaubamärk Wendre tähendab kuulumist Euroopa suurimate vooditekstiilitootjate hulka.
Pärnus Lina 31 alustas 2005. aasta juunis tööd ettevõte, mille kaubamärk Wendre tähendab kuulumist Euroopa suurimate vooditekstiilitootjate hulka. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Tänasel prügikonverentsil anti üle Aasta Taaskasutaja auhinnad. Suure auhinna pälvisid AS Wendre, Interconnect Product Assembly AS (IPA) ja Ülemiste Center.

Aasta Taaskasutaja 2010 väikese auhinna võitsid Solaris Keskus AS, UPM-Kymmene Otepää AS ja Flexa Eesti AS.

«Paljud selleaastastest võitjatest on jäätmete sorteerimisel väga progressiivsed: ettevõtted on ise ja spetsialistide abiga välja töötanud spetsiaalsed erilahendused, otsitakse võimalusi kohapeal jäätmete taaskasutamiseks,» ütles konkurssi korraldava Ragn-Sellsi juhatuse esimees Rein Leipalu.

Aasta Taaskasutaja konkursiga tunnustatakse ja propageeritakse taaskasutust kogu Eestis, konkurss on avalik ja osaleda võivad kõik ettevõtted ja organisatsioonid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles