Millist nõu sai Microsofti juht Satya Nadella oma eelkäijalt Steve Ballmerilt?

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Micosofti tegevjuht Satya Nadella.
Micosofti tegevjuht Satya Nadella. Foto: SCANPIX

Microsofti tegevjuht Satya Nadella sai enne mullu veebruaris ettevõttes ohjade ülevõtmist oma eelkäijalt Steve Ballmerilt lühikese, kuid olulise nõuande, kirjutab Business Insider.

Selleks oli: «Ole julge, kuid ära eksi.»

Nadella avalikustas selle detaili tehnoloogiafirma Dell korraldatud Dell World nimelisel tehnoloogiakonverentsil. «Ma mõtlen selle peale pidevalt,» tunnistas paarikümne kuuga maailma suurimas tarkvarafirmas suuri struktuuri- ja strateegiamuudatusi läbi viinud tegevjuht ajakirjanikele.

Nadellat arguses süüdistada ei saa: tema juhtimisel on välja toodud Microsoft Office kontoritarkvara ka ettevõtte Windowsiga konkureerivatele iOSi ja Androidi platvormidele, samuti esitleti äsja firma esimest sülearvutit Surface Book.
Nadellaga lava jaganud Delli asutajal ja tegevjuhil Michael Dellil oli Ballmeri nõuandele lisada ka oma õpetussõnad: «...ja  ära midagi untsu keera.»

Nadella naeris ja ütles, et nõustub Delliga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles