Konkurendid: Eesti Energia mängib hindadega peitust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Konkurendid ja elektrihinna võrdlusportaalid heidavad Eesti Energiale ette hindade varjamist, samuti pole pooleteise aasta jooksul lahenenud nende mure ühtse arve esitamisega.

Eesti Energia konkurendid saatsid eelmise aasta suvel konkurentsiametile kaebuse, sest ei saa esitada ühist võrgu- ja elektriarvet. Konkurentsiameti avalike suhete juhi Maarja Uulitsa sõnul peab Elektrilevi lubama teistele müüjatele ühtse võrgu- ja elektriteenuse arve esitamist, mis aitaks neil Elektrilevi emaettevõtte Eesti Energiaga samadel alustel konkureerida, vahendab Äripäev

Konkurendid ja elektrihinna võrdlusportaalid heidavad Eesti Energiale ette ka pakettide hinnakirja varjamist, mis on väldanud aasta aega.

«Eesti Energia igale kliendile tehtud pakkumine põhineb tema elektritarbimisel ehk on personaalne, mistõttu on ka võimatu välja tuua ühte hinnakirja, mis kehtiks ühtemoodi kõigile klientidele,» märkis Eesti Energia energiamüügi kodukliendi ärijuht Taavi Pungas.

Loe pikemalt Äripäevast

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles