Tallinna Sadama nõukogu esimeheks sai Aare Tark

Tõnis Oja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aare Tark
Aare Tark Foto: Andres Haabu / Postimees

Täna kogunenud nõukogu koosolekul valiti Tallinna Sadama nõukogu esimeheks Aare Tark, teatas ettevõte.

Aare Targa  sõnul on  nõukogu esmaülesandeks  Tallinna Sadamale professionaalse ja asjatundliku juhatuse valimine ning ettevõtte tegevuse ja võetud kohustuste, eelkõige parvlaevaehituse lepingute  täitmise jälgimine.

«Nõukogu ei saa sekkuda ettevõtte igapäevategevusse, ent saab teha selle üle järelevalvet. Nõukogu esimehena pean oluliseks tagada, et Tallinna Sadama tegevus oleks õiguspärane ning et ettevõte täidaks talle pandud lepingulisi kohustusi,» lisas Tark.

Tallinna Sadama ajutine juhatus koos personaliotsingufirma Amrop esindajatega andsid nõukogule  ülevaate Tallinna Sadama juhatuse esimehe ja tütarettevõtte TS Laevad juhatuse esimehe konkurssidest. Lepiti kokku  edasised sammud  ning  orienteeruva ajakava.  Nõukogu poolt hakkab personaliotsingufirmaga koostöös sobivaid kandidaate valima töörühm eesotsas nõukogu esimehe Aare Targaga. 

Veel tutvustasid juhatuse liikmed Marko Raid ja Carri Ginter nõukogule  parvlaevade projekti hetkeseisu ning jagasid infot hiljutistest külastustest parvlaevasid ehitavatesse laevatehastesse.  Juhatuse liikmete kinnitusel on mõlemad laevatehased laevade ehitusprotsessiga graafikus ning tehaste juhtkonnad koostöövalmid ja teadlikud selle projekti olulisusest nii Tallinna Sadamale kui ka Eesti riigile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles