Securitas Eesti sisenes sotsiaalmeediasse

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fragment securitas.ee kodulehelt
Fragment securitas.ee kodulehelt Foto: securitas.ee

Securitas Eesti AS avas turvablogi ning Facebooki konto, et tulla lähemale oma klientidele.

Ettevõtte juhtimiskeskuse osakonna juhi Guido Ulejevi sõnul on sotsiaalmeediasse sisenemist planeeritud juba selle aasta algusest.

Seni tegeleti erinevate keskkondade ja sihtrühmade analüüsi ning sotsiaalmeediastrateegia loomisega.

Nüüd ollakse Ulejevi kinnitusel valmis pakkuma laiaulatuslikku teavet turvalisuse osas ka laiemale publikule, tänase seisuga üle 250 000 Eesti Facebooki kasutajatele ning piiramatule arvule potentsiaalsetele blogi lugejatele.

«Läbi oma blogi ning Facebooki konto püüame edasi anda oma teadmisi turvalisuse valdkonnast, jagades ühiskonnale soovitusi oma elukeskkonna turvalisemaks muutmiseks,» sõnas Ulejev.

«Kuna sotsiaalmeediakeskkondi kasutades on tegemist kahepoolse suhtlusega, siis ootame oma lugejatelt ka erinevaid turvaalaseid küsimusi, millele omalt poolt kiirelt vastame,» lisas ta.

Securitas Eesti AS on üks Eesti tunnustatumaid turvaettevõtteid ning kuulub sajaprotsendiliselt maailma suurimale turvakontsernile Securitas AB, mis on 260 000 töötajaga esindatud  40 riigis üle maailma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles