Forbesi Eesti ajakiri on raskustes

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadrioru lossi pargis esitleti majandusajakirja Forbes esimest eestikeelset numbrit suurejooneliselt 2012. aasta juunis.
Kadrioru lossi pargis esitleti majandusajakirja Forbes esimest eestikeelset numbrit suurejooneliselt 2012. aasta juunis. Foto: Peeter Langovits

Pisut üle kolme aasta tagasi Eestisse laienenud majandusajakirjal Forbes läheb siin üsna kehvasti: mitme endise töötaja sõnul on ajakirjal raskusi palkade maksmisega ning firmal on maksuvõlg. 

30. juuni 2012. Tallinnasse Kadriorgu on kogunenud Eesti majanduseliit ning USA majandustegelane Steve Forbes, kes avab täiesti uue peatüki Eesti majandusajakirjanduses – ajakirja Forbes kohaliku väljaande, mille eesmärk on pakkuda analüütilist lugemist ja võimalust kiigata nende inimeste mõttemaailma, kelleni on muidu raske ulatuda.

Sellel avapeol Eesti ettevõtjaid esindanud Toomas Luman avaldas lootust, et ajakiri ei hakka vaid informeerima, vaid ka vaimustama ja inspireerima. See on miski, mida Eesti ajakirjanduses ei ole, lausus Luman.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles