Uue rahvusliku lennufirma ümber on endiselt hulk segadust

Andres Reimer
, Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üks kahest Estonian Air´i uuest lennukist Bombardier CRJ-700, mis oktoobri algul Tallinna saabusid.
Üks kahest Estonian Air´i uuest lennukist Bombardier CRJ-700, mis oktoobri algul Tallinna saabusid. Foto: Albert Truuväärt

Estonian Airi kaubamärk läheb ajalukku isegi juhul, kui Euroopa konkurentsiamet lubab ettevõttel tegevust jätkata ja andestab hiiglasliku riigiabi, mille Eesti on rahvuslikule lennufirmale andnud.

«Olge head ja pakkuge uuele lennufirmale lahe nimi,» ütles Nordic Aviation Groupi kommertsjuht Erik Sakkov. «Ausõna, kõige parema nime pakkuja saab vääriliselt autasustatud.»

Eile viimast päeva Tallinna Lennujaama turundusjuhina töötanud Sakkov muutus vastse lennufirma kavas olevates sammudest rääkides kidakeelseks, põhjendades seda tegutsemisega väga konkurentsitihedal turul. «Keegi ei soovi, et võistlejad saaksid meie kavandatavatele sammudele ette reageerida,» sõnas ta. Samas võis Sakkovi sõnaahtruse taga olla ka ettevõtte loomise palavikuline tempo, mistõttu pole asjaosalised üksikasjades kokku leppida jõudnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles