Transferwise´i asutajad valiti Suurbritannias aasta ettevõtjateks

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taavet Hinrikus (vasakult) ja Kristo Käärmann
Taavet Hinrikus (vasakult) ja Kristo Käärmann Foto: TransferWise

Transferwise´i asutajad Kristo Käärmann ja Taavet Hinrikus nimetati Suurbritannias Ernst&Youngi aasta ettevõtja auhinnasaajate hulka.

Lisaks neile said auhinnatud veel üheksa edukat ettevõtjat, üldauhinna võitis tervishoiuvaldkonnas tegutseva Synergy Health tegevjuht Richard Steeves.

Žürii tõstis Transferwise´i puhul esile nende lihtsat, kuid samas innovatiivset lähenemist traditsiooniliste makseteenuste äri muutmisel.

2011. aastal Kristo Käärmanni ja Taavet Hinrikuse asutatud rahvusvaheliste valuutaülekannetega tegelev Transferwise on üks edukamaid Eesti päritolu rahvusvahelisi ettevõtteid. Käesoleva aasta jaanuaris toimunud investeerimisvooru järel hinnatakse ettevõtte väärtust miljardile dollarile.

Veebruaris hakkas Londonis baseeruv Transferwise tegutsema ka USA turul ning tänaseks on seal toimunud ülekannete kogusumma ületanud miljardi dollari piiri. Igakuiselt vahendab ettevõte maailmas üle poole miljardi inglise naela väärtuses valuutaülekandeid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles