Tallinna Sadamat tahab juhtida 35 inimest

Aivar Õepa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna sadam
Tallinna sadam Foto: SCANPIX

Aktsiaseltsi Tallinna Sadam juhatuse esimehe konkursile laekus tähtajaks, 5. oktoobriks 35 avaldust, teatas ettevõte.

Täiendavalt avalikule konkursile otsib sihtotsinguga sobivaid inimesi juhatuse esimeheks ka personaliotsingufirma Amrop. Järgneva 4-6 nädala jooksul kontakteerutakse võimalike sobivate kandidaatidega ning toimuvad esmaste kohtumiste voorud, teatas riigiettevõte.

Tallinna Sadama juhatuse esimehe kohale kandideerijalt eeldatakse transiidi- ja logistikavaldkonna tundmist, võimekust orienteeruda Eesti riigi kui ettevõtte omaniku juhtimisstruktuurides ning tippjuhi töökogemust. Sobilikul kandidaadil peab olema ka laitmatu äriline taust, sest tuleb läbida julgeolekukontroll.

Lisaks oodatakse kandidaadilt kõrgharidust, strateegilist mõtlemist, kõrget pingetaluvust, head analüüsivõimet ning soovitavalt eesti, inglise ja vene keele valdamist.

Tallinna Sadama juhatuse esimehe valib lõplikult välja ettevõtte nõukogu. Uue nõukogu esimesel koosolekul 15. oktoobril  lepitakse personaliotsingufirma Amrop esindajatega kokku juhatuse esimehe konkursi edasised sammud, teatas ettevõte.

Tallinna Sadama tütarettevõtte TS Laevad juhi kohale esitasid avalduse 29 inimest. Ka sellele kohale otsib Amrop täiendavalt sihtotsinguga sobivaid kandidaate.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles