Länts kutsuti Eesti Energia nõukogust tagasi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ants Pauls, Riigikogu liige, Res Publica
Ants Pauls, Riigikogu liige, Res Publica Foto: valgamaalane.ee

Eesti Energia erakorraline aktsionäride koosolek otsustas eile määrata uuteks nõukogu liikmeteks Ants Paulsi ja Veiko Tali ning kutsuda nõukogust tagasi Randel Läntsi.

Paulsil on pikaajaline energeetikasektoris töötamise kogemus. Ta on töötanud Eesti Energias aastatel 1963 – 2003 ning 2010 – 2015, sealhulgas Narva Elektrijaamade peadirektorina ja Eesti elektrijaama juhina ning kuulunud viie kontserni ettevõtte nõukogusse. 2007 – 2009 oli ta Kiviõli Keemiatööstuse tegevdirektori asetäitja. Pauls kuulub IRL-i ning oli aastatel 2003 – 2007 Riigikogu liige. Tal on Tallinna Tehnikaülikoolist mehhaanikainseneri haridus, teatas ettevõte.

Tali on Rahandusministeeriumi kantsler alates 2011. aastast. Ta on töötanud samas ministeeriumis erinevatel ametikohtadel alates 1993. aastast, sealhulgas asekantslerina 2004 – 2011. Tali on lõpetanud Moskva Riikliku ülikooli majandusteaduskonna.

Eesti Energia nõukogusse kuuluvad nõukogu esimees Erkki Raasuke ning liikmed Meelis Virkebau, Danel Tuusis, Märt Vooglaid, Peep Siitam, Väino Kaldoja, Ants Pauls ja Veiko Tali.   

Länts lahkus nõukogust omal soovil. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles