Richard Branson soovitab produktiivsuse suurendamiseks ühte lihtsat nippi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Richard Branson
Richard Branson Foto: AP

Selleks, et igapäevaselt oma produktiivsust suurendada, tuleks miljardärist ettevõtja Richard Bransoni sõnul kinni pidada kõigist kokkulepitud kella- ja tähtaegadest.

«Ükskõik, kas tegu on koosoleku, lennu, ärikohtamise või kohtinguga - ole kindel, et sa oled kohal kokkulepitud ajal,» kirjutas Branson hiljutises LinkedIni postituses.

«See võib kõlada vanaaegse nipina....kuid see on mulle 50 äris veedetud aasta jooksul alati kasuks tulnud.»

Multimiljardäri sõnul näitab kokkulepitud kellaaegadest kinnipidamine, et austad teist osapoolt ning samal ajal aitab see ka sul endal päevakavast kinni pidada ning sama ajaga rohkem ära teha.

«Kui sa juba ühe korra kuskile hiljaks jääd, on tiheda graafiku puhul väga keeruline seda aega tagasi võita. Punktuaalsus ei tähenda pidevat ringitormamist,» selgitas ta. «See lihtsalt tähendab oma aja efektiivset organiseerimist.»

Bransoni sõnul ei nõua punktuaalsus väga range ja tiheda ajakava olemasolu, vaid pigem on oluline võime efektiivselt delegeerida, organiseerida ja kommunikeerida.

Ka miljardäri elus ei lähe kõik asjad alati plaanikohaselt ning alati ei ole võimalik kõikjale õigeaegselt jõuda.

«Kuid alati on võimalik vähemalt seda üritada,» väitis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles