Teder: tean, et pole kellegagi maadevahetuse kaupa teinud

Aivar Õepa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud nädalal lahvatanud altkäemaksuskandaali üks osalistest, ärimees Hillar Teder käis täna kaitsepolitseiametis oma asjadel järel.

«Tean, et ma pole kellegagi maadevahetuse kaupa teinud, aga mis teisel poolel on, mille alusel ta seda väidab, saab teada edaspidi,» rääkis suurärimees Hillar Tederka intervjuus tänasele Äripäevale.

Tedre sõnul koosneb talle esitatud kahtlustus kahest episoodist, mis kumbki eraldi pole ebaseaduslik. «Viis, kuidas neid episoode on omavahel seostatud, mille tulemusena saadakse ebaseaduslik tegevus, ei ole mulle arusaadav,» märkis ta.

«Meil pole olnud sellist suhet ühegi poliitikuga, et midagi saab millegi eest - üksteist ära osta on kahepoolselt alandav,» lisas Teder.

Tedre sõnul ei saa ta ka aru, miks oleks tal vaja olnud Kalev Kallo vahendamist, kui tal on Edgar Savisaare telefoninumber olemas.

Parasjagu tegeleb Teder enda sõnul kohanemisega. «Kapost kahtlustuse saamine on nagu arstikabinetist diagnoosiga väljumine - loodad, et vereproovid on sassi aetud ja kõik lõpeb hästi,» sõnas ta.

Loe pikemalt Äripäevast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles