Kunman: mul pole Tallinna linnaga iial sooje suhteid olnud

, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vello Kunman.
Vello Kunman. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Keskerakonna esimehe ja Tallinna linnapea Edgar Savisaare korruptsioonisüüasjas kahtlustuse saanud Silikaat Grupi omaniku Vello Kunmani kinnitusel pole ettevõttel Tallinna linnaga kunagi sooje suhteid olnud ning näiteks ühele detailplaneeringule kinnituse saamine võttis aega 17 aastat.

«Olgu selle ilmestamiseks näide, kus detailplaneeringule oleme kinnituse saanud 17 aastaga ning väiksemaid küsimusi on linn menetlenud aastaid,» ütles Kunman ERRile.

Kunmani sõnul on ka meedias avaldatud Sihi kinnistu osas linnaga olnud pikad vaidlused ja erimeelsused, kus ühisele arusaamale ei jõutudki.

«Tuleb tunnistada, et ega toimuv meid ei rõõmusta, kuna oleme jäänud hammasrataste vahele. Teeme kõik oleneva, et uurimisasutused saaksid rahulikult oma tööd teha ja toimunule tuleks võimalikult kiire lahend,» vahendas Kunmanit Silikaat Grupi turundus- ja kommunikatsioonijuht Manuela Pihlap.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles