Tallinna Sadama juhiks otsitakse «laitmatu ärialase taustaga» inimest

Kadri Hansalu
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Sadam.
Tallinna Sadam. Foto: Liis Treimann

Tallinna Sadam nõukogu on välja kuulutanud ettevõtte uue juhatuse esimehe konkursi, mille viib läbi  personaliotsingufirma Amrop/Executive Search Baltics OÜ.

Tallinna Sadama nõukogu esimehe Remo Holsmeri sõnul eeldatakse kandideerijatelt muuhulgas laitmatut ärialast reputatsiooni. «Lisaks transiidi- ja logistikavaldkonna tundmisele, võimele orienteeruda Eesti riigi kui ettevõtte omaniku juhtimisstruktuurides ning tippjuhi töökogemusele, peab sobilikul kandidaadil olema ka laitmatu äriline taust, sest tuleb läbida julgeolekukontroll,» kirjeldas Holsmer.

«Lisaks ootame sobilikult kandidaadilt vastavat kõrgharidust, strateegilist mõtlemist, kõrget pingetaluvust, head analüüsivõimet ning soovitavalt eesti, inglise ja vene keele valdamist,» lisas Holsmer. Kõigi konkursil osalejate konfidentsiaalsus tagatakse.

Tallinna Sadam on välja kuulutanud ka konkursi tütarettevõttele TS Laevad OÜ juhatuse esimehe leidmiseks. Kandidaadilt eeldatakse kõrgharidust, vähemalt 3-aastast töökogemust sarnase suurusega projektide juhtimisel või ettevõtte käivitamisel. Samuti peetakse vajalikuks algatus- ja organiseerimisvõimet, strateegilist mõtlemist ning meeskonna juhtimisvõimet, seisab töökuulutuses. Kandideerimistähtaeg on 5. oktoober.

TS Laevad OÜ on 100-protsendiliselt AS-i Tallinna Sadam omanduses olev ettevõte, mille eesmärk on parvlaevaliikluse alustamine ning korraldmine Eesti suursaarte ja mandri vahel alates 1. oktoobrist 2016.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles