Kofkini advokaat: Kofkin peab süüdistust alusetuks ja kunstlikuks

Aivar Õepa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnapea Edgar Savisaar ja Alexander Kofkin.
Linnapea Edgar Savisaar ja Alexander Kofkin. Foto: Silja Kaigu.

Keskerakonna esimehe ja Tallinna linnapea Edgar Savisaare korruptsioonisüüasjas kahtlustuse saanud ärimees Alexander Kofkin peab talle esitatud kahtlustust täiesti põhjendamatuks, vahendas teda esindav vandeadvokaat Aivar Pilv ERRi uudisteportaalile.

Pilv ütles ERRile, et Kofkini kinnitusel on talle esitatud kahtlustus Savisaare altkäemaksu kriminaalasjas täiesti alusetu ning rajatud teatud õigustoimingutele ja faktidele ning inimestevahelisele tutvusele kunstliku ja põhjendamatu sisu andmisega.

«Kahtlustuses käsitletud Alexander Kofkini tegevuse ja faktide näol ei ole tegemist vara või varalise soodustuse andmisega Edgar Savisaarele linnapeana tema ametiseisundi ärakasutamise eest minu kaitsealuse huvides,» märkis Pilv.

Pilve sõnul ei ole ärimees Alexander Kofkin mitte kunagi varjanud või eitanud sõprust ja tihedat suhtlust Edgar Savisaarega, kuid ta eitab kategooriliselt, et ta oleks saanud sellest suhtlusest tulenevalt linnalt mingeid hüvesid või soodsamat kohtlemist.

«Kofkin peab talle esitatud kahtlustust täiesti põhjendamatuks,» kinnitas Pilv.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles