Kes mida Savisaarelt ostis?

Andres Reimer
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ehitusettevõtja Aivar Tuulberg ja Tallinna linnapea Edgar Savisaar 25. märtsil 2008, mil pealinnale anti üle esimesed Loopealse elamurajooni munitsipaalelamud.
Ehitusettevõtja Aivar Tuulberg ja Tallinna linnapea Edgar Savisaar 25. märtsil 2008, mil pealinnale anti üle esimesed Loopealse elamurajooni munitsipaalelamud. Foto: Peeter Langovits

Prokuratuur süüdistab Tallinna linnapead ja Keskerakonna esimeest Edgar Savisaart altkäemaksu võtmises ajavahemikul 2014–2015 neljas episoodis, kus ettevõtjad said eeliseid rendilepingu pikendamiseks, puuduva ehitusloaga ehitamiseks, kruntide vahetamiseks ja hankemenetluse võitmiseks.

Kuigi riigi peaprokurör Lavly Perling kinnitas eile meedias juba kõlanud seitsme korruptsioonis kahtlustatava nimed ja loetles ka kuriteoepisoodid, keeldus ta kahtlustatavate nimesid konkreetsete tegudega sidumast.

Ettevõtjate senist tegutsemist arvestades saab siiski teha oletusi, milliste hüvede eest nad võisid linnapead n-ö määrida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles