Nordea Eesti korporatiivpanganduse juhiks saab Silver Kuus

Aivar Õepa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Silver Kuus.
Silver Kuus. Foto: Nordea

Oktoobris alustab Nordea Eesti korporatiivpanganduse uue juhina tööd Silver Kuus, kes viimased kaheksa aastat on juhtinud Nordea Liisingut Eestis.

«Silver Kuus on end Nordea grupis tõestanud kui hea meeskonna eestvedaja ning tugevate kliendisuhete ehitaja. Nordea Eesti korporatiivpanganduse tugev meeskond saab endale väärilise ja võimeka liidri. Olen kindel, et Silver suudab klientidele väärtust luua ka oma uues rollis,» ütles Nordea Eesti juht Petri Nikkilä panga pressiteate vahendusel.

Silver Kuus on varasemalt töötanud 16 aastat Nordea Liisingu erinevatel juhtivatel ametikohtadel nii Eestis kui ka Baltikumis, peamiselt müügi- ja üldjuhtimise valdkondades.

«Liisingettevõtte juhina olen aastaid puutunud kokku ambitsioonikate ettevõtete ja ettevõtjatega ning otsinud kasumlikke lahendusi nende tegevuse laiendamiseks ja arendamiseks. Mul on hea meel jätkata seda tööd uues kogenud meeskonnas ja veel laiema finantsinstrumentide spektriga,» kinnitas Silver Kuus.

Silver Kuus alustab uuel ametikohal 19. oktoobril. Nordea Liisingule uue juhi leidmiseks on käivitatud konkurss.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles