7 Eesti ettevõtet Põhjamaade paremate idufirmade seas

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fits.me eestlasest asutaja Heikki Haldre.
Fits.me eestlasest asutaja Heikki Haldre. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Novembri alguses toimub Kopenhaagenis üritus nimega Nordic Venture Forum, kuhu on oodatud end tutvustama ka seitse Eesti lootustandvat startup ettevõtet ehk nn idufirmat. 


Üritusele kutsutakse esinema piirkonna lootustandvamad start-up ettevõtted, mis tegutsevad keskkonnatehnoloogia, info- ja kommunikatsioonitehnoloogia ning loodusteaduste valdkonnas.

Eestist on esindatud sellised ettevõtted nagu GrabCAD (inseneridele 3D mudelite veebiraamatukogu ning teenusekeskkonna pakkuja), Fits.me (virtuaalne proovikabiin veebipoodidele), Sportlyzer (tervisesportlastele mõeldud spordiveeb), TaxiPal! (mobiilirakendus takso tellimiseks), Defendec (traadita sensorite võrgutehnoloogia ehk perimeetri jälgimise süsteemi arendamine), Genorama (geneetilise testimise teenused) ning Crystalsol (energia talletamise tehnoloogia arendamine).

Ürituse eesmärgiks on välja selgitada regiooni kõige silmapaistvamad idufirmad, et neid hiljem ka Euroopa tasandil tutvustada, kus on võimalus võita ka 90 000 euro ehk 1,4 miljoni krooni suurune auhind, vahendab connectestonia.net.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles