SEB juht: majandusaktiivsuse suurenemine on laiapõhjaline

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riho Unt.
Riho Unt. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

SEB Panga juht Riho Unt ütles täna avaldatud majandustulemusi kommenteerides, et panga keskmise suurusega laenuprojektide arv kasvab, mis näitab, et majandusaktiivsuse suurenemine on laiapõhjaline

«Ettevõtete aktiivsuse kasvust annab tunnistust see, et hetkel on meil töös laenuprojekte rohkem kui 4 miljardi krooni väärtuses. Heameelt teeb just keskmise suurusega laenuprojektide arvu kasv, mis näitab, et majandusaktiivsuse suurenemine on laiapõhjaline,» ütles Unt pressiteates.

Tema sõnult on paranenud ka eraisikute kindlustunne ja sellega seoses on nõudlus eluasemelaenude järgi järjepidevalt taastumas.

«Võrreldes eelmise aasta esimese kolme kvartaliga on sellel aastal väljastatud eluasemelaenude maht SEB-s kasvanud 18 protsenti. Laenu võetakse koos riskide kindlustamisega, mis on märk uuest kvaliteedist laenuturul.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles