Kaitsevägi soovib osta 3 miljoni eest piima ja piimatooteid

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pakipiim
Pakipiim Foto: SCANPIX

Kaitsevägi soovib sõlmida eeldatavalt 3 miljoni euro mahus raamlepingu piima ja piimatoodete ostmiseks kolme aasta vältel.

Kaitsevägi sõlmib raamlepingu kuni kolme madalaima hinnaga pakkumise esitanud pakkujaga kokku 36 kuuks, selgub dokumentidest.

Muuhulgas hindab kaitsevägi aastaseks vajaduseks 138 000 liitrit kilepakendis 2,5-protsendilist piima, 36 000 liitrit küllastunud rasvhapetega kilepakendis keefiri ning 168 000 liitrit probiootiliste piimahappebakteritega joogikartongis keefiri.

Fooliumis võid soovib kaitsevägi aastas osta 12 300 kilogrammi ja fooliumis määrdevõid 12 900 kilogrammi. Küpsetusmargariini soovitakse hankida 3300 kilo ja täispiimapulbrit 15 000 kilogrammi.

Plasttopsis pudingit soovib kaitsevägi aastas osta 8100 kilogrammi ning kohukesi 7500 kilogrammi; kohukesed peavad olema glasuuriga ning nelja maitsega. Lisaks soovib kaitsevägi osta hulgaliselt mitmekesiste omadustega jogurtit, kohupiima, juustu ning hapu- ja rõõska koort mitmetes erisugustes pakendites.

Soetatav piim ja piimatooted tarnitakse mitmesugustesse kaitseväe toitluskompleksidesse ning mereväe laevadele. Suurima osakaaluga on hankedokumentide kohaselt Tapa kompleks, kuhu läheb 20 protsenti soetatavast toodangust. Väikseima osakaaluga on laevad, kuhu suundub vaid 2 protsenti provianti.

Sobiv pakkuja peab olema võimeline tarnetega alustama hiljemalt nädala jooksul pärast lepingu sõlmimist. Pakkumisi saab esitada 26. oktoobrini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles