Tele2 teeb sõjapõgenikele annetuse

, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väike Süüria põgenik Türgi piiriposti Akcakale lähedal.
Väike Süüria põgenik Türgi piiriposti Akcakale lähedal. Foto: SCANPIX

Tele2 grupp annetab Euroopasse saabunud sõjapõgenike abistamiseks iga töötaja kohta 255 Rootsi krooni ehk kokku 150 000 eurot, mille eest varustakse 5700 puudustkannatajat vee, toidu, tekkide ning rõivastega.

Tele2 Eesti juhi Argo Virkebau sõnul toetavad sõjapõgenikke kõik Tele2 tegevusriigid solidaarselt ning rahakogumisega jätkatakse jooksvalt. «Me teame, et sellest summast jätkub abi lühikeseks ajaks ning jätkame oma ettevõttes toetuste leidmisega,» ütles Virkebau pressiteate vahendusel.

Virkebau sõnul on oluline mõista, et tegemist on põgenikega, kes otsivad pelgupaika sõja eest ning soovivad pakkuda oma perele ja lastele turvalist elukeskkonda. «See on meie vastutus neid selles aidata täpselt nii nagu paljud Skandinaavia ja Euroopa riigid pakkusid pelgupaika Teise maailmasõja ajal eestlastele,» ütles Virkebau.

Toetus edastatakse läbi ÜRO pagulasorganisatsiooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles