Kõige kiiremini kasvav Rootsi firma Eestis on AQ Lasertool

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sorainen advokaadibüroo nimel  auhinna vastu võtnud Pekka Puolakka, kohviku Komeet eestvedaja Anni Arro ning AQ Lasertool OÜ juht Ragnar Koppel.
Sorainen advokaadibüroo nimel auhinna vastu võtnud Pekka Puolakka, kohviku Komeet eestvedaja Anni Arro ning AQ Lasertool OÜ juht Ragnar Koppel. Foto: Liis Treimann

Täna toimus Tallinna Tehnikaülikoolis üritus «Rootsi Äriauhind 2010», kus jagati välja äriauhinnad kolmes katekoorias: kõige kiiremini kasvav Rootsi ettevõte Eestis, sotsiaalselt vastutustundlik ettevõte ning aasta parim noorettevõtja.


Kõige kiiremini kasvava Rootsi ettevõtte tiitli Eestis pälvis metallitootja AQ Lasertool, kes varustab muuhulgas oma toodanguga autotööstusi ning kes annab tööd 138 inimesele. Ettevõtte oodatavaks kasvuks vahemikus 2008-2010 hinnatakse 21 protsenti.

Ettevõtte ühiskondliku vastutusega seotud tegevuse auhinnakategoorias valis žürii võitjaks Advokaadibüroo Soraineni, projekti Noored Kooli eest.

Sorainen on andnud suure panuse Eesti ettevõtte ühiskondliku vastutuse arengule ning on žürii sõnul heaks eeskujuks teistele firmadele oma ettevõttekultuuriga.

Aasta parimaks noorettevõtjaks nimetati aga 27-aastane Anni Arro, kes on Tallinna populaarse kohviku Komeet üks asutajaid ning kohaliku kokanduskultuuri edendaja.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles