HTG Investi juht on vabanenud isiklikust varast

, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Küünelakiga võõbatud võtmed.
Küünelakiga võõbatud võtmed. Foto: Uuelootuse.com

Tallinki tütarfirma HTG Investi juhatuse liikmel Eno Saarel tuleb eelmisel nädalal lahvatanud Tallinna Sadama juhtidega seotud altkäemaksuasjas kahtlustuse saamise tõttu juhatusest lahkuda, kuid ta saab ettevõttes edasi töötada.

Äri- ning kinnistusregistri põhjal teeb Saar viimastel päevadel vangerdusi isikliku varaga. Septembri algusest on talle kuulunud DDP Est OÜ osanikeks saanud Sander Saar ja Signe Saar, vahendab Äripäev

Ka ühe Eno Saarele kuuluva korteri ning abikaasaga ühiselt kuuluva kolme korteri ja ühe krundi juures on kinnistusregistrisse septembri esimesel päeval ilmunud notari märge kinnistamisavalduse registreerimise kohta ning viide kinnistamisavaldusele hoiatab, et menetlus on lõpetamata ning kinnistusraamatusse võib osa kandeid olla tegemata.

Tallinki kommunikatsioonijuht Luulea Lääne sõnas, et ettevõtte igapäevase töö jätkumiseks uurimise ajal on Saar küll juhataja kohalt tagasi kutsutud, ent jätkab töötajana. 

HTG Invest on üks nendest firmadest, mida kahtlustatakse Tallinna Sadama endistele juhtidele Ain Kaljurannale ja Allan Kiilile altkäemaksu pakkumises. 

Loe pikemalt Äripäevast

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles