Soome Motonet avab aprillis Lasnamäel kaupluse

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lasnamägi.
Lasnamägi. Foto: Liis Treimann

Soome Broman gruppi kuuluv tehnikakaubamaja Motonet OY tuleb Eesti turule ja avab järgmise aasta aprillis Lasnamäel Tähesaju Citys esimese kaubamaja; investeeringu suuruseks on 7 miljonit eurot.

«Motonet toob Tallinna majandusse uut äritegevust ja loob umbes 30 uut töökohta, mille arv edaspidi veelgi kasvab,» ütles Motonet OÜ projektijuht Veikko Võsu BNSile. Võsu sõnul plaanib Motonet lähitulevikus avada veel ühe kaupluse Tallinnas ja Tartus.

«Lisaks olemasolevatele kaubamärkidele ja toodetele, mida Soome kauplused pakuvad, plaanime teha koostööd ka kohalike pakkujatega ning müüa Eesti ettevõtete tooteid,» ütles Võsu. Ettevõte paneb suurt rõhku ka e-kaubanduse arendamisele.

Motoneti tegevdirektor Eero Broman ütles BNSile, et kuna ettevõttel läheb Soomes hästi, saavad nad ka välisturgudele laieneda. Suurima väljakutsena Eesti turul tõi Broman välja tiheda konkurentsi ja selle, kuidas end eestlastele reklaamida ja turundada.

«Usun siiski, et meie toodetele ja teenustele jätkub Eestis piisavalt nõudlust,» märkis Broman. Ta lisas, et Eesti turul ootavad nad väärtuslikku kogemust, mida saaks rakendada ka Soome tegevuse arendamisel.

Motonet OY on Soome ettevõte, mis tegutseb 22 linnas üle Soome. Selle tehnikakaubamajades müüakse auto- ja mootorrataste varuosasid ning -tarvikuid, tööriistu, paadi- ja kalastustarbeid ning kodu- ja vabaajatooteid.

Ettevõtte käive oli möödunud aastal üle 200 miljoni euro ja selles töötab rohkem kui 900 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles