Milliseid juhte otsib General Motors? (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mary Barra
Mary Barra Foto: SCANPIX

Maailma suurimate autotootjate hulka kuuluva General Motorsi tegevjuht Mary Barra kirjutab portaalis LinkedIn Pulse sellest, milliste omadustega juhte soovib ettevõte enda ridades näha.

Ole nutikas ja ärgas juht

Me tahame, et kõik meie meeskonna liikmed sooviksid õppida, juhtida ning inspireerida teiste inimeste arengut erinevates valdkondades, kuna me usume, et muutused on püsiv nähtus. Globaalne autotööstus on viie aasta pärast praegusega võrreldes täiesti teistsugune, seega otsime inimesi, kes on keskendunud oma CVsse erinevate väärtuslike kogemuste kogumisele, mitte järgmise ametikõrgenduse pärast muretsemisele.

Ole enesekindel, samas tagasihoidlik

Kui sa kasutad pidevalt sõna «mina», siis sa ilmselt ei saa meie ettevõttes hakkama. Siin teeme ühiseid pingutusi, et leida meie klientidele uusi ideid ja lahendusi.

Ole enda vastu aus

Sheryl Sandberg, kes on loonud Facebookis väga tulemusliku meeskonna, jagas mulle meie eelmisel kohtumisel väga väärtuslikku nõu: «Teadvusta endale oma eelarvamusi ning palka inimesi, kes on sinust erinevad. Mõtlemise mitmekesisus vormib meie kultuuri.»

Näita oma mõtteid ja panust, mitte ainult CVd

Kõige tulemuslikumad töövestlused sarnanevad pigem vaba vestlusega. Ma tahan kuulda lugusid sinu õnnestumistest ning uusi ideid, mis võiksid meie probleeme lahendada.

Järelejätmatu iha võita

Kui sa juba mängu astud, siis mängi võidu nimel!

General Motorsis tõstame pidevalt kõigi oma äri tahkude tulemuste latti. Heaks näiteks on Cadillaci brändi taasleiutamine. Cadillaci meeskond esitab järjepidevalt väljakutseid tuhandetele meie töötajatele, kes selle brändiga kokku puutuvad, soovides, et nad sihiks oma tulemustes üha kõrgemale. Selline mõttemallide muutmine ei ole tagasihoidlikele inimestele ning Cadillaci meeskond ei puhka enne, kui kõik töötajad pühenduvad sajaprotsendiliselt meie klientidele parima luksuskogemuse pakkumisele.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles