Luksuskaubatööstus napsas Apple'ilt ühe juhi tagasi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LVMH pood Pariisis.
LVMH pood Pariisis. Foto: PATRICK KOVARIK/AFP

Kui viimaste aastate trendina on Apple enda palgale võtnud mitu luksusbrändi tippjuhti, siis nüüd meelitas Prantsuse luksuskaupu tootev kontsern LVMH omakorda Apple'ist ühe juhi endale, kirjutab Wall Street Journal.

Nimelt teatas Apple eelmisel nädalal, et vaid mõned kuud tagasi turule tulnud muusikateenuse Apple Music juhatuse liige Ian Rogers lahkus ettevõttest. Praeguseks on selgunud, et aastakümneid erinevates ettevõtetes muusikateenuste arengut juhtinud Rogersi palkas maailma suurim luksuskaupade tootja LVMH, mis omab selliseid tuntud kaubamärke nagu Louis Vuitton, Moët et Chandon, Hennessy (kontserni nimi tulenebki nende kolme kaubamärgi lühendist), Christian Dior, Givenchy, Guerlain, Fendi, Berluti, Marc Jacobs, Thomas Pink, Emilio Pucci, Loewe, Kenzo ja Donna Karan.

Luksuskaupade kontsernis hakkab Rogers tegelema veebipõhiste teenuste arendamisega.

Enne Apple'it töötas Rogers muusikateenuse Beats Music tegevjuhina, mille Apple soetas mullu 3 miljardi dollari eest. Pärast teenuse ülevõtmist juhtis ta Apple'i raadiokanali Beats 1 arendamist, meelitades pardale ka endise BBC 1 saatejuhi Zane Lowe'i.

Rogers lahkus ettevõttest vaid kaks kuud pärast raadiokanali turulejõudmist.

Varem on Rogers töötanud üle nelja aasta näiteks ka Yahoo Music tippjuhina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles