Tallinna Sadama nõukogu kuulutab ilmselt homme välja juhatuse konkursi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Sadama nõukogu. Remo Holsmer.
Tallinna Sadama nõukogu. Remo Holsmer. Foto: Tairo Lutter

Homme koguneb Tallinna Sadama praegune nõukogu, kelle päevakorras on ka uue juhatuse konkursi väljakuulutamine.

Tallinna Sadama turundus- ja kommunikatsiooniosakonna juhataja Sirle Arro kinnitas, et nõukogu esimehel on hetkel selline plaan, kuid täpsed päevakorrapunktid on veel selgumisel. 

Majandusminister Kristen Michal kinnitas Postimehele, et ka sadama uus nõukogu nimetatakse ametisse juba septembrikuu jooksul. Kuigi juhatuse konkurss kuulutatakse välja varem, valib juhatuse uus nõukogu.

Kaitsepolitseiameti töötajad pidasid möödunud kolmapäeval altkäemaksu võtmises kahtlustatavatena kinni AS Tallinna Sadam juhatuse esimehe Ain Kaljuranna ja juhatuse liikme Allan Kiili. Mõlemat meest kahtlustatakse suures ulatuses altkäemaksu võtmises mitme aasta jooksul. Altkäemaksu andmises kahtlustatavana on kinni peetud kolm inimest ning sellele kaasaaitamises veel kolm inimest.

Tallinna Sadama nõukogu esimees Remo Holsmer teatas reedel, et praegune nõukogu astub tagasi, ehkki temale teada ei ole kaitsepolitseil pretensioone praeguse nõukogu liikmetele.

«Poolteist aastat tagasi Tallinna Sadama nõukogu esimehe kohuseid täitma asudes oli pea võimatu ette näha üleeile alanud sündmusi seoses esitatud kahtlustusega ettevõtte juhatuse liikmetele,» teatas Remo Holsmer.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles