Michal: praamihange pole ohus

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna sadam
Tallinna sadam Foto: SCANPIX

Majandus- ja taristuminister Kristen Michal väljendas veendumust, et hoolimata Tallinna Sadama korruptsioonijuhtumist pole praamihange ohus.

Michal kinnitas, et tema ministrina, ministeerium ja Tallinna Sadam võtavad vastutuse selle eest, et praamihange jõuaks õigeks ajaks valmis hoolimata eile avalikuks tulnud Tallinna Sadama juhtide altkäemaksuskandaalist.

Michal kinnitas, et olles korruptsioonikahtlusest teadlik on ta vaadanud hanke protsessid üle ja praegu on need ajagraafikus. «Sadama uus juhtkond ja nõukogu peavad tagama, et see kõik püsib graafikus,»  lausus ta.

«Loomulikult suurte protsesside puhul võib ette tulla ootamatusi, nii ka parvlaevade ehitamisel,» tõdes ta. Michali sõnul annab samas kindlust see, et praamihanke partneriks on Baltic Workboats, kel on laevatehastes esindajad kohapeal. «Ma täna küll olen veendunud, et sellega jõutakse õigeks ajaks valmis,» ütles minister. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles