Tervisehullud mõjutavad toidutööstust

, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Joogaliikumine, toortoitumine, paleodieet ja paljud teised suundumused täiusliku tervise otsingul muudavad eestlaste toidulauda.

Toiduainetööstused jälgivad hoolega, mida tarbijad soovivad, ja arendavad oma tooteportfelle vastavalt, vahendab Äripäev.

Eesti Toiduainetööstuse Liidu juhataja Sirje Potisepa sõnul ei asenda trendid enamasti traditsioonilist tootevalikut. Samuti toetab ta Tartu Ülikooli teadlaste hoiatust liiga kergekäeliselt dieedikatsetusi mitte ette võtta. 

ASi Tere turundusdirektori Alar Pingi sõnul eelistavad tarbijad jätkuvalt tervislikke tooteid ja üha enam tuntakse huvi toiduainete koostise vastu, mis paneb tootjaid uute toodetega turule tulema ja tarbijate ootustele vastama, ent trendide püsimist näitab aeg. 

Loe pikemalt Äripäevast

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles