Netflix hakkab töötajatele pakkuma kuni aastast täispalgaga vanemapuhkust

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Filmide ja telesarjade striimimisteenust pakkuv Netflix on väärt rohkem kui Tšiili aktsiaturg.
Filmide ja telesarjade striimimisteenust pakkuv Netflix on väärt rohkem kui Tšiili aktsiaturg. Foto: MIKE BLAKE/REUTERS

USA päritolu striimimisteenuseid pakkuv ettevõte Netflix teatas, et hakkab oma töötajatele pakkuma esimese aastal pärast nende laste sündi või adopteerimist piiramatut täispalgaga vanemapuhkust, kirjutab Business Insider.

«Me tahame, et töötajatel oleks paindlikkus ja kindlustunne, mida on vaja nende kasvavate perede tasakaalustamiseks, ilma et nad peaksid töö või finantsolukorra pärast muretsema,» kirjutas ettevõte ametlikus blogipostituses.

«Vanemad võivad tööle naasta osalise või täiskoormusega või ka teha ajutiselt tööd ja uuesti vajaduse tekkides puhkusele minna. Me maksame neile tavalist palka edasi. Iga töötaja saab valida endale ja ta perele sobiva variandi ning seejärel räägib oma ülemusega asendamise läbi.»

Kui Euroopa ettevõtete puhul on pikad vanemapuhkused tavaline nähtus, siis Netflix on üks esimesi Silicon Valley ettevõtteid, mis võimaldab töötajatel perega olla lausa kuni aasta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles